8 januari 2024

Opstart invordering door UHT: handen ineen om ouders te helpen

Foto: Sigmund

In 2024 start voor een deel van de ouders de invordering van de schulden bij de Belastingdienst en Dienst Toeslagen weer op. Dit geldt voor ouders die zich als (mogelijk) gedupeerde hebben aangemeld bij UHT (Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen), waarvan de integrale beoordeling is afgerond of ouders die zelf hebben afgezien van de integrale beoordeling.

Meld je via deze link aan voor het webinar Opstart invordering na UHT op 25 januari (14 – 15 uur). Hoor meer over waarom en hoe de pauzering wordt opgeheven, wat het betekent voor ouders en hoe we de ouders gezamenlijk kunnen helpen als ze weer moeten gaan betalen.
Is de bijeenkomst interessant voor jouw collega’s? Stuur deze uitnodiging dan naar hen door. Zij kunnen zich ook aanmelden via de link.
Het proces van opstart invordering is vormgegeven op basis van twee pilots die in oktober in samenwerking met de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Almere zijn uitgevoerd.

Het webinar is ook later terug te kijken. Dus ook als u op 25 januari niet in de gelegenheid bent, kunt u zich wel aanmelden om alle relevante informatie en de terugkijklink te ontvangen.