15 januari 2024

Vandaag laatste kans om digitaal te stemmen!

Foto: Vojtech Okenka

De nieuwjaarsborrel zal worden gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering (ALV). Wil je hier graag bij zijn geef je dan op via de registratiepagina.

We zullen de ALV beginnen met de stemming over het voorzitterschap van Bas van ’t Wout. Na de stemming zal er een tweegesprek plaatsvinden tussen Felix en Bas. Daarna is er tijdens een informele borrel, voldoende ruimte en tijd om hem te ontmoeten en kennis te maken.

Wil je voorafgaande aan de stemming meer te weten komen over Bas van ’t Wout bekijk dan het nieuwsbericht over de voordracht van de nieuwe voorzitter of beluister de  podcast.

Dit keer is de ALV alleen live bij te wonen en dus niet digitaal. Kun je niet bij de ALV zijn dan is vandaag de laatste kans om vooraf je stem uit brengen. De digitale stemperiode eindigt vanavond om 23:59 uur. Hierna heb je alleen tijdens de ALV nog de mogelijkheid om je stem uit te brengen.

IVS heeft op 8 januari aan alle personen die voor hun organisatie zullen stemmen een mail toegestuurd met de inloggegevens en de link voor deelname. Deze mail is verstuurd vanuit info@ivsystem.nl met als onderwerp: Stemming nieuwe voorzitter. Mocht je de mail niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via helpdesk@kinderopvang.nl.

Datum: donderdag 18 januari 15.00-19.00 uur

Locatie: Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort.

Programma:

  • 15.00 uur: Inloop
  • 15.30 uur: ALV met stemming en tweegesprek Felix & Bas
  • 16.30 – 19.00 uur: Borrel

We hopen je te zien op 18 januari in Amersfoort!