Inschrijving train-de-trainer Gezonde Kinderopvang geopend

Inschrijving train-de-trainer Gezonde Kinderopvang geopend

De inschrijving voor de train-de-trainer van Gezonde Kinderopvang - onderdeel van scholing 'Een Gezonde Start' – staat weer open. Kinderopvangorganisaties kunnen kosteloos een pedagogisch (staf)medewerker laten opleiden tot coach Gezonde Kinderopvang. Klik hier om je aan te melden.

Train-de-trainer Gezonde Kinderopvang
De train-de-trainer en bijbehorende scholing Een Gezonde Start zijn onderdeel van Gezonde Kinderopvang. In de train-de-trainer word je opgeleid om als coach Gezonde Kinderopvang binnen je eigen organisatie aan de slag te gaan. De coach Gezonde Kinderopvang is hét aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl binnen de organisatie en schoolt de eigen collega’s.

Fysiek en online
De trainingen vinden zowel fysiek als online plaats en bestaan uit hetzelfde programma. De fysieke training wordt gegeven in het Fletcher Hotel in Amersfoort (inclusief overnachting op eenpersoonskamer). De online training kun je thuis of op een andere rustige werkbare plek volgen. Sommige werkvormen zijn hiervoor iets aangepast.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben over de train-de-trainer, dan kun je mailen naar info@scholingeengezondestart.nl. Heb je andere vragen over Gezonde Kinderopvang? Kijk dan bij Veelgestelde vragen of op Gezondekinderopvang.nl.