Verkiezing 2022: Geef jouw Pedagogisch Professional of Coach op voor 16 mei!

Verkiezing 2022: Geef jouw Pedagogisch Professional of Coach op voor 16 mei!

PPINK en Kinderopvangtotaal organiseren voor de 4e keer dé verkiezing van de kinderopvangsector. Net als vorig jaar zijn er weer twee categorieën: pedagogisch professional van het jaar en pedagogisch beleidsmedewerker/coach van het jaar. Voor de erkenning en waardering van het vak is het belangrijk dat er een ambassadeur wordt uitgeroepen. Iemand die het leuk vindt om van de daken te schreeuwen dat professionals in de kinderopvang het verschil maken in de ontwikkeling van kinderen. Met de verkiezing wijzen de jury en de online stemmers iemand aan die komend jaar ambassadeur van het vak mag zijn.

Geef jouw pedagogisch professional of pedagogisch coach op
Robin van de Nesse, Pedagogisch Coach van het jaar 2021, werd vorig jaar voorgedragen voor de verkiezing door haar directeur, vanwege haar inzet tijdens de coronalockdowns. Robin: ‘Tijdens de lockdown ben ik heel actief geweest met workshops en masterclasses, zodat pedagogisch medewerkers toch nog aan de slag konden tijdens de lockdowns. We dachten namelijk: nu valt alles stil maar dit is óók het moment dat we juist kunnen inzoomen op de kennis van de medewerkers en zijn we gestart met dit programma.’

Iemand aanmelden? Je hebt nog tot 16 mei
Ken je iemand die net als Robin zijn of haar beroep met glans uitoefent en dat ook goed buiten de werkvloer kan uitdragen? Geef hem of haar dan snel op! Inschrijven kan nog tot 16 mei.
Meer informatie of inschrijven? Ga naar www.ppink.nl/verkiezing en/of www.kinderopvangtotaal.nl/verkiezing

Juryleden Verkiezing 2022
Myrte van Gurp – PPINK
Marike Vroom – Kinderopvangtotaal
Ruben Fukkink – hoogleraar kinderopvang UvA
Emmeline Bijlsma – directeur BK
Loes Ypma – voorzitter BMK
Floor de Jong – BOinK
Elsbeth Post – Kinderopvang academie
Tuncay Uyanik – ministerie SZW
Daniëlle Schepers – Werkend Leren