Winnaars Pedagogisch Professional van het Jaar bekend

17 september 2021

Winnaars Pedagogisch Professional van het Jaar bekend

Donderdag is de Pedagogisch Professional van het Jaar 2021 bekend gemaakt door initiatiefnemers PPINK en het vakblad Kinderopvang. De winnaars zijn Denise Rondeel van Tante Tuit, onderdeel van ons lid van Weijdeland Kinderopvang en Robin van de Nesse van ons lid De Kleine Wereld. Wij feliciteren als BK deze pedagogisch professionals van harte!

Donderdag 16 september vond het online PPINK-festival plaats waar de uitslag van deze verkiezing bekend werd gemaakt. Een vakjury en twee online stemrondes hebben uiteindelijk bepaald wie de prijzen in de wacht mochten slepen.

De winnaars
Denise Rondeel van Weijdeland Kinderopvang is uitgeroepen tot pedagogisch professional van het jaar. De vakjury prees haar als “een goede ambassadeur van het beroep, die visie en politieke aspecten goed kan overbrengen in de taal van pm’ers.”

Robin van de Nesse van De Kleine Wereld is uitgeroepen tot pedagogisch coach van het jaar en is de drijvende kracht achter gespecialiseerde VVE-groepen. De vakjury prees haar omdat ze “helder voor ogen heeft wat belangrijk is bij het coachen van haar teams, maar tegelijkertijd flexibel meebeweegt met leerbehoeften en mogelijkheden.”

De jury
De jury bestond uit de volgende mensen: Myrte van Gurp (PPINK, juryvoorzitter), Asja Godthelp en Emmeline Bijlsma (BK), Loes Ypma (BMK), Floor de Jong (BOinK), Elsbeth Post (Kinderopvangacademie), Marike Vroom (Kinderopvangtotaal), Annerieke Franssen (Ministerie van SZW), Ruben Fukkink (UvA, Hoogleraar Kinderopvang) en Hanneke de Vries (Werkend Leren).