Quarantaine Bulletin Week 12

26 maart 2021

Quarantaine Bulletin Week 12

Sinds begin februari hebben wij het Meldpunt Quarantainemaatregelen geopend, om te monitoren wat de effecten zijn van de strengere maatregelen rondom het Bron- en Contactonderzoek van GGD en RIVM. Wij krijgen daar goede respons op.

Het blijkt dat kinderopvangorganisaties ons veel waardevolle informatie geven, en dat ook trouw elke keer doen als er een (deel van een) groep of locatie in quarantaine moet. Wij publiceren wekelijks de resultaten van het meldpunt. Deze week het volgende overzicht: Het Quarantaine Bulletin Week 12.

LET OP: deze week rapporteren we weer tot en met 19 maart 2021 (week 11). Dit omdat de resultaten van week 12 nog niet volledig zijn en deze een vertekenend beeld kunnen geven. We zullen voortaan elke keer met een week vertraging rapporteren. Blijf dus gewoon je meldingen doorgeven!

Download hier het Quarantaine Bulletin Week 12.

Reminder: blijf het Meldpunt 'Quarantaine' invullen! Het is van levensbelang dat wij goede en betrouwbare data hebben om onze belangrijke gesprekspartners te kunnen voorzien van de nodige input.

Gerelateerde dossiers Coronavirus