Ouderwebinar Belastingdienst 19 januari verplaatst

18 januari 2021

Ouderwebinar Belastingdienst 19 januari verplaatst

Het Ouderwebinar van Herstel Toeslagen van de Belastingdienst van 19 januari 2021 is verplaatst naar woensdag 20 januari van 16:00 tot 17:30 uur. Wij verplaatsen het webinar omdat staatssecretaris Van Huffelen op 19 januari bij een debat in de Tweede Kamer is. Dat debat gaat over het verslag van de Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag “Ongekend onrecht”.

Staatssecretaris Van Huffelen is één van de sprekers tijdens het webinar en beantwoordt vragen van ouders. Mochten ouders zich al aangemeld hebben voor het webinar van 19 januari, dan hoeven zij dat niet opnieuw te doen. De inschrijving blijft geldig voor 20 januari.

Ouders die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat alsnog via de aanmeldpagina voor het webinar doen.

Mochten ouders er woensdag 20 januari niet bij kunnen zijn? Is het webinar vanaf donderdag 21 januari op ieder gewenst moment terug te kijken via de pagina webinars op www.toeslagen.nl/herstel. Hier staan ook de links naar eerdere webinars om terug te kijken. Bij terugkijken is het niet meer mogelijk om vragen te stellen.

Extra webinar op 25 januari
Omdat het tijdstip van 16:00 tot 17:30 uur op woensdag 20 januari voor werkende ouders minder geschikt kan zijn en wij zoveel mogelijk ouders in de gelegenheid willen stellen live deel te nemen, hebben we ervoor gekozen het webinar op maandagavond 25 januari van 20.00 tot 21.30 uur ook te houden.

Als ouders hieraan deel willen nemen, kunnen zij zich inschrijven via de aanmeldpagina. Daarna ontvangen zij een bevestigingsmail met een link. Via die link kunnen ze live deelnemen op 25 januari en hun vragen stellen aan de sprekers in de studio.

Gerelateerde dossiers Belastingdienst