Inspirerend werkbezoek van Felix Rottenberg & Magda Heijtel aan Kids2b

12 december 2019

Inspirerend werkbezoek van Felix Rottenberg & Magda Heijtel aan Kids2b

Felix Rottenberg, voorzitter van de Brancheorganisatie Kinderopvang heeft samen met de directeur van de Brancheorganisatie Kinderopvang Magda Heijtel op 10 december 2019 een bezoek gebracht aan Kids2b.

Onder de indruk
Kids2b organiseerde dit werkbezoek om de voorzitter en directeur inzicht te geven in de kansen en ontwikkelingen van het werkgebied van Kids2b, het mooie karakter van de locaties en de aardbevingsaanpak. Na een gesprek op het gemeentehuis in Loppersum bracht het gezelschap een bezoek aan IKC OPwierde voor een gesprek met wethouder Lea van der Tuin en een rondleiding op locatie. Wethouder van der Tuin is postief over de kinderopvang en de wijze waarop in Appingedam wordt samengewerkt in het project Mijn Thuis mijn verhaal waarin de kinderen worden uitgenodigd om over aardbevingen te praten.Na een bezoek aan het nieuwe kindcentrum in Stedum werd de dag werd afgesloten met een rondetafelgesprek in Onderdendam. Bij dit rondetafelgesprek waren ook meerdere beleidsmedewerkers van de gemeenten en de voorzitters van de Raad van Toezicht en de Centrale Ouderraad van Kids2b aanwezig.

“Ik heb mij altijd vanuit mijn vorige politieke functies betrokken gevoeld bij het mooie Groninger Ommeland. Ik ben er van onder de indruk wat hier gebeurt en dat Kids2b op haar locaties en in de IKC’s met het onderwijs hoge kwaliteit kan bieden ondanks de lastige omstandigheden waar zij mee te maken hebben.” aldus Felix Rottenberg.