Regiobijeenkomsten ondersteuning IKK door Waarborgfonds Kinderopvang

28 februari 2019

Regiobijeenkomsten ondersteuning IKK door Waarborgfonds Kinderopvang

Wat betekenen de veranderingen vanuit de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) voor de inrichting van mijn organisatie, de groepen en de huisvesting? Hoe past u de aangepaste beroepskracht-kindratio (BKR) zo toe, dat dit goed binnen de bedrijfsvoering past? En wat zijn de gevolgen voor mijn begroting en hoe pas ik daar mijn uurprijs op aan? Loopt u ook rond met deze vragen? Kom dan naar één van de gratis regiobijeenkomsten die het Waarborgfonds Kinderopvang organiseert.

Loopt u ook rond met deze vragen? Kom dan in het voorjaar naar één van de gratis regiobijeenkomsten:

  • 9 mei   –  Utrecht
  • 14 mei – Eindhoven
  • 21 mei – Amsterdam
  • 22 mei – Den Haag
  • 28 mei – Zwolle
  • 4 juni  – Heerlen

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we op een interactieve manier met actuele onderwerpen uit de sector aan de slag. Ervaar ook hoe andere kinderopvangorganisaties hun vraagstukken aanpakken. Én krijg inzicht in de mogelijkheden voor uw eigen organisatie!

Het Waarborgfonds Kinderopvang organiseert deze bijeenkomsten in afstemming met de Brancheorganisatie Kinderopvang en de BMK naar aanleiding van het ondersteuningsprogramma IKK wat in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in 2019 en 2020 wordt uitgevoerd.

Heeft u nu al vragen of ondersteuning nodig en wilt u alvast een persoonlijk gesprek plannen? Twijfel niet en laat aan het Waarborgfonds weten hoe zij u verder kunnen helpen! U kunt hen telefonisch bereiken via 085-1305683 of klik hier om contact op te nemen!

Gerelateerde dossiers IKK Beroepskracht-Kind Ratio