Activiteiten BKK: meld je aan!

06 maart 2018

Activiteiten BKK: meld je aan!

Komende zomer vinden er twee belangrijke en waardevolle activiteiten van Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK) plaats, beiden gericht op directeuren in de kinderopvang. Er wordt in juni een studiereis naar Berlijn georganiseerd en vanaf juli een leergang ‘Pedagogische klantbehoefte’. Beide activiteiten zijn gericht op directeuren van middelgrote kinderopvangorganisaties en gastouderbureaus met meer dan 50 koppelingen.

Studiereis Berlijn
Van 10 t/m 13 juni 2018 organiseert BKK een studiereis naar Berlijn. Het thema van deze studiereis zal ‘zelfevaluatie in de kinderopvang’ zijn, waarbij de deelnemers zullen worden geïnformeerd over zowel het unieke Berlijnse systeem als het Engelse systeem. Ook zullen er werkbezoeken afgelegd worden naar verschillende opvangorganisaties.

Voor meer info over de studiereis en aanmelding klikt u hier.

Leergang ‘Pedagogische klantbehoefte’
Net als vorig jaar organiseert BKK ook dit jaar een leergang voor directeuren van kinderopvangorganisaties. De leergang gaat uit van het idee dat elke kinderopvangorganisatie aan ‘pedagogische klantbehoeftes’ doet. De leergang maakt vertrouwd met de theorie over de pedagogische kwaliteit en de mogelijkheden voor zelfevaluatie. Ook ontwikkelingen rondom nieuwe wetgeving komen aan bod.

Voor meer info over de leergang en aanmelding klikt u hier.

Gerelateerde dossiers Beleid & Kwaliteit Ondernemerschap