31 oktober 2022

Voorkom verzuim met de collectieve zorgverzekering via Aon

Onderstaand bericht is afkomstig van Aon Verzekeringen. BK werkt samen met Aon Verzekeringen voor verzekeringen in de kinderopvang (zie ook www.kinderopvangverzekeringen.nl).

De krapte op de arbeidsmarkt geeft veel werkgevers uitdagingen. Zeker wanneer het ziekteverzuim hoog is, kampen zij regelmatig met personeelstekorten. Gebruikmaken van een collectieve zorgverzekering kan een belangrijke rol spelen om uitval door ziekte te beperken, zelfs nu de overheid heeft besloten om de collectiviteitskorting op de basisverzekering per 2023 te laten vervallen.

De best mogelijke zorg voor jouw personeel
De collectieve zorgverzekering is een belangrijke aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze biedt extra zorg voor jouw medewerkers door ruimere dekkingen en mogelijk kun je via het collectieve zorgcontract ook gebruikmaken van preventiebudgetten. Het is dus ook in het belang van jouw organisatie dat zoveel mogelijk medewerkers gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering die jij hen als werkgever biedt.

Collectieve zorgverzekering blijft belangrijk
Hoewel de korting op de basisverzekering wegvalt, blijft korting op aanvullende pakketten. Bovendien bied je jouw medewerkers met de collectieve zorgverzekering zorg en vergoedingen die bij hun beroep passen.

Informeer je medewerkers
Je kunt als werkgever in de kinderopvang een belangrijke rol vervullen door medewerkers te informeren over de mogelijkheden van een collectieve zorgverzekering via Aon. Door je aan te melden via de onderstaande link krijg je eind november 2022 speciale informatiepakketten voor jouw medewerkers toegestuurd.

Informatiepakket aanvragen