11 november 2022

Nieuws – kennisworkshops deeltijdfactor (HPP)

Wil je in jouw organisatie aan de slag met de deeltijdfactor? Zie jij dit ook als een manier om medewerkers te behouden, maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt? Meld je dan aan voor de reeks kennisworkshops over de deeltijdfactor in kinderopvang. Zo profiteer je bovendien als eerste van kennis uit de proeftuin die onlangs is gestart.

Kinderopvang werkt! onderzoekt in een proeftuin hoe we grotere contracten in de branche mogelijk kunnen maken. Dat doen we samen met stichting Het Potentieel Pakken en bij proeftuinorganisatie Kind & Co Ludens. Onze bevindingen maken we beschikbaar voor de hele branche, maar delen we eerst in de kennisworkshops. Voldeed je eerder niet aan de criteria om proeftuin te worden, maar wil je wel actief aan de slag met de deeltijdfactor? Ook dan zijn de kennisworkshops zeker iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Het gaat om een reeks van in totaal zes kennisworkshops in de periode van december 2022 tot juli 2023. Elke workshop komt er een ander thema aan bod. Alle thema’s en data vind je in onderstaand overzicht. Als je je aanmeldt, dan doe je dat dus voor de hele reeks.

Meld je hier aan voor de kennisworkshops

Of

Klik hier voor meer informatie