17 augustus 2022

Nieuw bestelportaal zelftesten en prijs verlaagd

In december 2021 hebben we op veler verzoek contact gezocht met een leverancier van Covid-19 zelftesten. Via New Amsterdam Holding en hun toenmalige partner is er een bestelsysteem opgetuigd waar een flink aantal BK-leden sindsdien met tevredenheid gebruik van maakt. In het voorjaar zijn de bestellingen logischerwijs stil komen te liggen maar inmiddels is het virus weer flink opgelaaid en neemt de vraag naar zelftesten toe. New Amsterdam Holding heeft in april helaas afscheid moeten nemen van de partner die het bestelportaal verzorgde en heeft nu zelf een mooie nieuwe bestelsite ontwikkeld. Vanaf heden kun je hier bestellen en word je volledig ontzorgd voor distributie naar je locaties. Je hebt 100% garantie op levering + distributie, ook als heel Nederland weer zelftesten gaat kopen.

Prijs
New Amsterdam Holding heeft een prijsverlaging kunnen realiseren. En hoe meer jullie er bestellen, hoe goedkoper wij het kunnen maken. De prijsstaffel (excl. BTW) ziet er als volgt uit:

  • 50-600 st: €1,62
  • 600-3.000st: €1,49
  • 3.000-12.000 st: €1,36
  • > 12.000st: Prijs op aanvraag

De minimale afname is 50 stuks. Bestellingen tot €5000,- kunnen via iDEAL worden voldaan, alle bestellingen boven €5000,- via SEPA. Bestellingen worden pas na betaling verwerkt.

Klik hier om te bestellen

Na bestelling ontvang je een bevestiging op het opgegeven mailadres, deze kan in de spamfolder terechtkomen. Heb je geen bevestiging ontvangen? Check dan ook je spambox. New Amsterdam Holding is bereikbaar voor alle vragen m.b.t. het bestelproces. De contactgegevens vind je in het bestelportaal.