Meld je aan voor de ALV op 13 oktober

Meld je aan voor de ALV op 13 oktober

Binnenkort is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering! Op donderdag 13 oktober van 10.00-12.00 hopen we jullie allemaal digitaal weer te zien. Wil jij er ook graag bij zijn? Meld je dan hier aan!

Wat gaan we doen?
In juni hebben we in de Prodentfabriek genoten van de essentie van ons werk: kinderen spelend tot ontwikkeling te laten komen. De trots op ons vak deed het gierende personeelstekort even vergeten. Op 13 oktober gaat het over de randvoorwaarden om die trots te kunnen blijven voelen. En dat zijn er nogal wat. Het land heeft een aantal forse crises het hoofd te bieden en onze sector is daarnaast bezig met een stelselherziening. Tijdens de ALV gaan we hierover uitgebreid in gesprek met verschillende gastsprekers. Vervolgens zal ook de begroting voor het komende jaar gepresenteerd worden, gevolgd door een stemming.

Wat willen jullie in elk geval besproken hebben?
Het personeelstekort staat in elk geval op de agenda. Dat is een breed onderwerp. Graag horen we daarom van jullie welke details extra aandacht behoeven. Daarnaast is er ruimte voor twee andere onderwerpen. Wil je ons bij je aanmelding laten weten wat er jou betreft op de agenda moet? Maak hier vooral gebruik van zodat we maximaal in kunnen spelen op jouw behoefte!

Tot de 13e!