Wat heeft de harmonisatie gebracht?

Brancheorganisatie Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland, en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang nodigen u van harte uit voor een bijeenkomst over de financiële organisatie van de geharmoniseerde peuteropvang.

Programma
Ed Buitenhek schetst een beeld van de verschillende manieren waarop gemeenten in Nederland vorm geven aan het geharmoniseerde peuterbeleid. Hij geeft daarbij een inkijkje in de achterliggende redenen en licht de consequenties van de verschillende keuzes toe.
Vervolgens vertellen enkele deelnemers hoe het peuterbeleid in hun gemeente is vormgegeven.

Hierna gaat u met elkaar in gesprek over de verschillende modellen en de voor- en nadelen ervan.  Er is volop ruimte uw eigen praktijkervaringen in te brengen. Ook als de harmonisatie in uw gemeente nog niet gerealiseerd is, biedt deze bijeenkomst veel informatie waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wie, wanneer, waar
De bijeenkomst is voor staf en management van organisaties die peuteropvang aanbieden binnen hun kinderdagverblijf/peuterspeelzaal. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 juni in Utrecht.

Aanmelden
Meer informatie vindt u hier.
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. U hoeft geen lid te zijn van BK, SWN of BMK.
U kunt zich aanmelden via deze aanmeldlink.

(De inschrijving verloopt niet via de Brancheorganisatie Kinderopvang)