Event

Op 4 oktober aanstaande, van 10.30-17.00 uur, komen wij bij elkaar in Cultuur- en Congrescentrum Antropia te Driebergen voor een derde ALV/Ledenconferentie nieuwe stijl.

Het programma staat in het teken van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Kinderopvang en gastouderopvang groeien en de roep om goede krachten groeit net zo hard mee. We gaan met elkaar in gesprek hoe wij ons goed kunnen voorbereiden op alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en die van het onderwijs. Daarvoor hebben we fantastische sprekers gevonden die ons op scherp zetten voor het debat.

Zo zal onder andere Marjolein ten Hoonte, Directeur Arbeidsmarktbemiddeling bij Randstad, ons meenemen in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in brede zin voor de komende jaren. In deelsessies gaan kleinere groepen met elkaar en met experts uit het onderwijsveld in gesprek over verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan die ontwikkelingen.

Wij werken deze zomer door aan een inspirerend programma en zullen direct na de zomer met meer details over het programma komen. Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op 4 oktober.

Locatie: Cultuur- en Congrescentrum Antropia te Driebergen
Datum: 4 oktober 2017
Tijd:10.30-17.00 uur

U kunt zich hier vast opgeven.