Landelijke IKC-dag 17 september

Op 17 september vindt de Landelijke IKC-dag 2021 plaats! Voor het eerst zal deze conferentie volledig online plaatsvinden. Het centrale thema van de dag is “Met een blik op de wereld, het IKC als leerplaats voor het leven”.

Gert Biesta is keynote speaker tijdens deze online conferentie. Op 17 september 2021 zetten we een mooie traditie in een nieuwe vorm voort. We bewegen mee in de snel veranderde wereld waarin we leven; alles om ons heen verandert continu en blijft in beweging. Met deze blik op de wereld kijken we naar de ontwikkelingen in het samenwerken van kinderopvang en onderwijs. Welke ontwikkelingen zien we in het jaar dat achter ons ligt? Waar staan we? Welke maatschappelijke veranderingen signaleren we die we van invloed kunnen zijn op integrale kindcentra? En wat zijn onze ambities?

Op 17 september tussen 9.30 uur en 13.00 uur voeren we met de deelnemers aan de conferentie een online gesprek hierover. Bestuurders en medewerkers uit kinderopvang, onderwijs, jeugdhulp en gemeenten zijn van harte welkom op deze inspirerende dag!

De inschrijving is geopend, dus schrijf je nu snel in via de website van de Landelijke IKC-dag!

Bekijk de flyer voor meer informatie.